Espai d’Art la Cabanya del Castell

Nou projecte expositiu dedicat a l'estudi i interpretació del territori i l'entorn natural.

La Caba­nya del Cas­tell de Mon­tes­quiu és un espai expo­si­tiu situ­at en una anti­ga edi­fi­ca­ció rural sepa­ra­da del Cas­tell que tenia com a fun­ció aple­gar i pre­ser­var colli­tes i animals.

Anna Dot i Blai Mar­gi­ne­das, amb la com­pli­ci­tat del Con­sor­ci de la Vall del Ges, Orís i Bisau­ra i del Parc del Cas­tell de Mon­tes­quiu, han ini­ci­at un pro­gra­ma cura­to­ri­al que por­ta­rà en aquest espai un seguit de pro­jec­tes d’art con­tem­po­ra­ni. Tots ells segui­ran unes líni­es prin­ci­pals, dedi­ca­des a l’estudi i a la inter­pre­ta­ció del ter­ri­to­ri i l’entorn natural. 

Alho­ra, cada expo­si­ció tin­drà l’objectiu de sen­si­bi­lit­zar-nos vers les pro­ble­mà­ti­ques que afec­ten el medi ambi­ent, ofe­rint opor­tu­ni­tats per apren­dre i assa­jar nous punts de vis­ta, nous com­por­ta­ments i noves for­mes de vida més res­pec­tu­o­ses amb el planeta.

EXPOSICIÓ 2024- 2025

Brodats Salvatges: Enfilar el paisatge
Del 19 d’octubre de 2024 al 22 de juny de 2025

Bro­dats Sal­vat­ges: Enfi­lar el pai­sat­ge és una peça que ens con­vi­da a refle­xi­o­nar sobre la domes­ti­ca­ció de l’entorn i a enten­dre el pai­sat­ge com un estat men­tal a tra­vés de la cre­a­ció d’un bro­dat col·lectiu.

Els Artis­tas Salc­hic­has són Maria Cami­la San­ji­nés i Manel Quin­ta­na, un col·lectiu colom­bo-cata­là que tre­ba­lla en el llin­dar entre l’art visu­al i altres dis­ci­pli­nes, sen­se res­pec­tar els límits. Bar­re­gen l’art con­tem­po­ra­ni amb les arts escè­ni­ques, l’e­du­ca­ció i el tre­ball amb el públic.

Inau­gu­ra­ció: dis­sab­te 19 d’octubre a les 18 h
Hora­ri: Dis­sab­tes i fes­tius, d’11 h a 14 h, entra­da lliu­re
Visi­tes de grups esco­lars (de dimarts a diven­dres, amb reser­va prè­via)

Orga­nit­za­ció: Parc del Cas­tell de Mon­tes­quiu
Comis­sa­ris: Col·lectiu Morir de Frío

Enllaços d’interès

Car­tell de l’ex­po­si­ció
Agen­da d’exposicions

Continguts relacionats

Search